Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

Concepten

Concepten

KEZ_01

KEZ_02

KEZ_03

KEZ_04

Concepten

Transformatie kantoorpanden

De leegstand van kantoren is een bekend maatschappelijk probleem waarvoor geen eenduidige oplossing bestaat. In samenwerking met Arton bouwconcepten levert bouwbedrijf Van Dillen een actieve bijdrage aan het terugdringen van deze leegstand. We hebben gezamenlijk een element ontwikkeld waarmee we een kantoorpand op eenvoudige wijze in gebruik kunnen laten nemen als wooncomplex.

Beneden/ bovenwoning

Oude mensen bereiken vandaag de dag een hogere leeftijd en hebben de wens om gedurende langere tijd zelfstandig te wonen. Jonge mensen krijgen op de huidige markt weinig kansen om een geschikte starterswoning te vinden. In samenwerking met K3 architecten zijn we in staat om met het concept beneden/ bovenwoning beide groepen van hulp te voorzien. We transformeren bestaande grondgebonden woningen tot gelijkvloerse woningen voor senioren op de begane grond en tot starterswoningen op de eerste verdieping. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers onderling contact stimuleren om eenzaamheid te bestrijden.

Binnenrenovaties

In onze timmerfabrieken zijn we in staat om gevelelementen te prefabriceren. Hierdoor beperken we de overlast voor bewoners. Het ontwikkelen van deze gevelelementen is een actieve toepassing na het doen van onderzoek naar methoden voor het geprefabriceerd uitvoeren van interne renovaties.