Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

huisje1Cambodja

Bouwreis Cambodja 2016

De bouw van VanDillen2Cambodja huisje 1 is gestart!

Beste Collega’s,

Trots zijn Leo Scholman en ik dat we van Dillen mogen vertegenwoordigen tijdens de aankomende bouwreis naar Cambodja georganiseerd door de Stiho Groep & Habitat for Humanity.

Gisteravond hebben we de informatiebijeenkomst bijgewoond en hebben we ons voorgesteld aan onze teamleden (50 in totaal) waar we op 27 mei vanaf Schiphol mee vertrekken en 10 dagen later weer mee terug keren met een onvergetelijke ervaring op zak.

Indrukwekkend en imponerend is wat we te zien gekregen hebben, waar en voor wie we daar onze handen uit de mouwen gaan steken.

Ons bedrijf behoort tot de top in renovatie en groot onderhoudsprojecten en dat is nu precies wat we daar ook gaan doen; Renoveren van woningen van zeer arme gezinnen om deze comfortabeler te maken waardoor er betere leefomstandigheden ontstaan. Tevens gaan we toiletten bouwen … we hoeven niet uit te leggen hoe noodzakelijk dit is.

We gaan dit doen in 4 dorpjes zo’n 60 kilometer vanaf Seam Reap in Cambodja.

Om zoveel mogelijk gezinnen in dit arme land aan betere leefomstandigheden te helpen is uiteraard geld nodig !

Jullie, onze dagelijkse “team” leden kunnen ons daarmee helpen middels een donatie, om zo bij te dragen aan de bouw van een virtueel huisje wat door habitat dan uiteindelijk zal worden gebouwd.

Via Bekijk VanDillen2Cambodja huisje1 (klik op de link) kun je een donatie doen… Help ons en de mensen in Cambodja hiermee en laat zien dat het Van Dillen Team uit het juiste hout gesneden is. De fundering voor virtueel huisje 1 is reeds gelegd en we hopen dat er nog vele Van Dillen huisjes volgen namens jullie.

Leo & Ik zijn in teamDSG90 team2 ingedeeld en ingeschreven als VanDillen2Cambodja2016 ! (http://www.buildwithme.org/nl/deelnemende_organisaties/de_stiho_groep_90) en kies voor team2.

We rekenen op jullie steun en houden jullie van de voortgang en onze belevenissen op de hoogte waarover later meer.

Heb je leuke sponsorinitiatieven of bijdragen neem dan met Erik contact op , alle beetjes helpen.

Alvast met hartelijke dank !

Leo Scholman & Erik van Ijzendoorn