Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

Historie

Historie

Historie

Vandaag de dag biedt bouwbedrijf Van Dillen duurzame en innovatieve oplossingen voor complexe projecten met inzicht in de gehele investeringscyclus. Terug naar de oorsprong ligt het fundament hiervoor in 1724 bij traditioneel vakmanschap van een betrouwbaar familiebedrijf.

Met de jarenlange kennis en ervaring heeft Van Dillen zich ontwikkeld van aannemersbedrijf in klein onderhoud tot een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf met een sterk netwerk van gespecialiseerde medewerkers en partners. De lange geschiedenis kenmerkt Van Dillen door uitgebreide kennis en ervaring, flexibiliteit en innovativiteit. Het is immers continu van belang om nieuwe oplossingen te bieden voor de veranderende vraagstukken in de markt. Ontwikkeling zit dan ook in de genen van het bouwbedrijf. Het ontwikkelen van medewerkers, het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en het ontwikkelen van duurzame relaties met onze opdrachtgevers. We houden onze opdrachtgevers scherp door ze continu met een andere bril te laten kijken naar de oplossing voor hun vraagstuk. Waarbij aandacht voor de bewoner en de gebruiker in zijn omgeving centraal staat.

Wij denken vandaag na over de ontwikkelingen van morgen en spelen hierop in door de productie van innovatieve oplossingen in onze eigen timmerfabriek en het renovatie lab. Door de eeuwen heen is Van Dillen elke verandering voor en uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de renovatie- en onderhoudsmarkt.