Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Van Dillen vindt het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Immers bepaalt de kwaliteit van de omgeving voor een groot deel het woon-, werk- of recreatieplezier van de bewoner of gebruiker.

Het aanpakken van sociale problemen is hiervan een voorbeeld. Zo stimuleren we sociaal contact onder ouderen door woningen op te leveren met een aparte bovenwoning. Dit voorkomt dat bewoners geïsoleerd raken en zich eenzaam voelen. Ook bieden we concrete oplossingen voor de leegstand van kantoren door deze bijvoorbeeld te transformeren in studentenhuisvesting.

Een ander voorbeeld is onze aandacht voor bewoners, omwonenden en gebruikers tijdens onze projecten. We creëren voldoende en prettige faciliteiten zodat het woongenot tijdens een renovatie zo groot mogelijk blijft. Ook staan we bekend om onze heldere en prettige communicatie met bewoners door bijvoorbeeld de speciaal in het leven geroepen spreekuren. Online kunnen bewoners ook contact met ons zoeken door in te loggen op het extranet op onze website. In deze afgeschermde omgeving vinden bewoners antwoorden op al hun vragen.

Ten slotte steunen we diverse goede doelen. Naast de jaarlijkse ondersteuning van culturele initiatieven zoals Culemborg Blues en Koninklijke Pieter Aafjes zijn we verbonden aan diverse goede doelen, waarbij we onze dienstverlening kosteloos aanbieden. Zo hebben we de kozijnen van het Hospice in Nieuwegein en de jeugdsoos in Vianen opgeknapt. Ook bieden we mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken jaarlijks een kerstpakket aan.