Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

Medewerkers

Medewerkers

Medewerkers

Van Dillen heeft 110 medewerkers en werkt nauw samen met een sterk netwerk van gespecialiseerde partners. Werken bij Van Dillen betekent je met hart inzetten voor het bedrijf met een zo goed mogelijk resultaat voor de opdrachtgever. We zijn er trots op dat onze medewerkers zich zo sterk verbonden voelen met Van Dillen en voor de lange termijn bij ons werken. Ze kennen de ontwikkelingen in de markt, het woningbezit van opdrachtgevers en de bewoners als geen ander. En zetten zich voor meer dan 100 % in.

Naast het stimuleren van onze eigen medewerkers door het bieden van opleidingen en trainingen vinden wij het belangrijk dat mensen in de bijstand de kans krijgen om te re-integreren en zich verder te ontwikkelen. Hier leveren we dan ook een actieve bijdrage aan door het bieden van werkervaringsplaatsen in samenwerking met JINC en participatiehuis Culemborg, Lander.

Daarnaast stimuleren we talentontwikkeling van jonge professionals door ze zowel op de bouwplaats als op ons kantoor brede ervaring op te laten doen die van pas komt bij hun verdere loopbaan in de bouwsector. Er zijn continu zes stageplaatsen op de bouwplaats en twee op het kantoor die met veel enthousiasme door talenten van de toekomst worden vervuld.

Het bieden van voldoende werkgelegenheid is één van onze speerpunten die we realiseren door ons netwerk van opdrachtgevers steeds verder uit te breiden.