Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Elk project starten we met een uitgebreide en gedetailleerde inventarisatie van de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Naast de bouwactiviteiten gaat het ook over een zo soepel mogelijke organisatie en heldere communicatie die cruciaal zijn voor het slagen van een project. We zijn in staat om de opdrachtgever vooraf inzicht te geven in alle aspecten die bij de uitvoering van een project komen kijken. Hierbij nemen we gezamenlijk elk scenario onder de loep. De opdrachtgever kan door deze werkwijze rekenen op een betrouwbare partner en komt nooit voor verrassingen te staan.

Tijdens de uitvoering van het project hebben we continu aandacht voor alle betrokken partijen met hun specifieke wensen. Gedurende het gehele project, van ontwerpfase tot en met de onderhoudsfase houden we de opdrachtgever proactief op de hoogte van het verloop ervan.

Voor renovaties in de woningmarkt zorgt een bewonersomgangplan ervoor dat bewoners zo min mogelijk overlast en zoveel mogelijk woonplezier ervaren. Het persoonlijke contact met de bewoners staat voor en tijdens de uitvoering van het project centraal. Onze aanpak heeft ertoe geleid dat we gecertificeerd zijn voor het kwaliteits- en veiligheidssysteem. Dit geeft onze opdrachtgevers het vertrouwen dat we de regie van een project van A tot Z uit handen kunnen nemen.