Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

IMG_5884

IMG_5889

124 woningen Vuren

Projectomschrijving

Bij dit project zijn uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan 124 woningen. Deze woningen zijn verdeeld over verschillende complexen en woonblokken, gelegen in verschillende woonplaatsen in de omgeving. Wat een variatie aan onderhoudswerkzaamheden tot gevolg heeft.

De voornaamste werkzaamheden zijn; kozijnwerk, met houtrot herstel, beglazing vervangen. Herstel werkzaamheden van gevel- en voegwerk. Verschillende dak werkzaamheden aan de woningen, zoals isoleren, dakramen vervangen, gootwerkzaamheden en herstel van boei-delen en windveren. Maar ook het vervangen van dakbedekking komt bij verschillende woningen voor.

Bij alle woningen worden algemene onderhoudswerkzaamheden als schilder- en reinigingswerk uitgevoerd. Enkele woningen worden voorzien van een nieuwe vloer en/of vloerisolatie. Tevens zijn er woningen waarbij herstel aan het interieur voorkomt zoals diverse timmerwerkzaamheden, het vernieuwen van de badkamer of werkzaamheden t.b.v. de Flora en Fauna wetgeving. In sommige woningen worden nieuwe zoldertrappen, ventilatievoorzieningen en nieuwe installaties aangebracht.

Uitdagingen

Het opstellen van een planning die voor een zo korte mogelijke doorlooptijd, met minder overlast zorgt bij de bewoners. Daarbij dient de planning rekening te houden met de Flora en Fauna wetgeving, wat voor een aantal complexen betekend dat er pas is september gestart kan worden met de werkzaamheden.

 

124 woningen Vuren

124 woningen Vuren

Opdrachtgever: Kleurrijk Wonen
Looptijd project: 7 maanden
Werkzaamheden: planmatig onderhoud
Categorie: Planmatig onderhoud

Deel dit project:

Vergelijkbare projecten

Cluster 11 Wijk bij Duurstede

Cluster 11 Wijk bij Duurstede

Opdrachtgever: Volksbelang wijk bij Duurstede
Looptijd project: 5 maanden
Werkzaamheden: Groot onderhoud
Categorie: Renovatie en groot onderhoud