Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

_MG_0395

_MG_0423

Foto0281

Foto0282

Marijkeweg en Haarweg

Het project betreft het brandveilig maken van diverse locaties studentenhuisvesting van Studentenhuisvesting Idealis.

Alle doorvoeringen van de installaties en bouwkundige sparingen zijn door ons afgedicht middels brandveiligheids  systeem van de firma Gerco uit Schoonhoven.

Bouwkundig zijn alle deuren brandveilig gemaakt en waar nodig vervangen door een brandwerende uitvoering, tevens zijn de zogenaamde ”kofferboxen” inwendig bekleed met promatect. De beglazing is vervangen door brandwerend glas en houten glaslatten zijn vervangen door stalen glaslatten.

De omloopsnelheid was gemiddeld 75 appartementen per week. De woningen zijn in een week tijd brandveilig gemaakt, waarbij we maximaal 2 dagen in een studentenkamer mochten  zijn.

Uitdaging:

Zeer belangrijk voor de opdrachtgever van dit project zijn de afspraken die gemaakt worden met de bewoners en de planning, het was van groot belang dat wij onze planning haalden en dat is gelukt!

De Bewonersinformatie is een belangrijk item bij dit project. Er zijn veel studenten uit het buitenland, mede daarom, hebben wij elke student afzonderlijk geïnformeerd doormiddel van een brief met de planning. Daarnaast dienden wij rekening te houden met de studieweken/ tentamenperiodes van de studenten. In die periodes mag er niet gewerkt worden.

Marijkeweg en Haarweg

Marijkeweg en Haarweg

Opdrachtgever: Studentenhuisvesting Idealis te Wageningen
Looptijd project: September 2009 tot en met juni 2011
Werkzaamheden: Brandveiligheidswerkzaamheden
Categorie: Onderhoudsscenario's

Deel dit project: