Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

IMG_9251

IMG_9256

IMG_9266

4 Patio bungalows Cothen

Projectomschrijving

In Cothen zijn een viertal moderne patiowoningen gerealiseerd. Deze woningen, zijn in opdracht van een CPO/ investeerder, ontworpen en gerealiseerd. De woningen zijn relatief traditioneel opgebouwd, maar zijn voorzien van moderne installaties en bouwtechnieken.

De installatie van de woning bestaat uit; warmtepompen, zonnepanelen, luchtverwarming. Ondanks de vele installaties en complexe systemen is het gebruik verre van complex. Dankzij goede inregeling, hebben bewoners weinig omkijk naar de installatie. De woningen worden opgeleverd met een energieprestatie van 1,0. Wat is behaald dankzij de kunststofschuimisolatie met Rc 5, spouwmuur muur met Rc 5,5 kunststofschuimisolatie op het dak met Rc 5,45. Een gescheiden HWA en vuilwaterafvoer geeft de woning een extra duurzame prestatie.

De kozijnen, uit onze eigen fabriek, zijn afgelakt aangeleverd op het werk. Dit vergt nauwkeurigheid bij de montage. Ook het bloemkozijn, dat speciale aandacht had in de detailvorming is geprefabriceerd aangeleverd. De indeling van de kozijnen en de schuinde dakopstanden geven de woningen een lichte uitstraling door de vele daglicht dat in de woning valt.

4 Patio bungalows Cothen

4 Patio bungalows Cothen

Opdrachtgever: Particulier
Looptijd project: 5 maanden
Werkzaamheden: nieuwbouw
Categorie: Woningbouw

Deel dit project:

Vergelijkbare projecten

Nieuwbouw 31 woningen Buren 2009

Nieuwbouw 31 woningen Buren 2009

Opdrachtgever: SVT
Looptijd project: 1 jaar
Werkzaamheden: nieuwbouw seniorenwoningen
Categorie: Woningbouw
Schildersbuurt nieuwbouw

Schildersbuurt nieuwbouw

Opdrachtgever: Portaal
Looptijd project: 10 maanden
Werkzaamheden: Nieuwbouw 48 appartementen
Categorie: Woningbouw