Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

IMG_9338

IMG_9327

IMG_9326

IMG_9312

IMG_9310

Dakrenovatie 51 woningen Het Veld Lopik

Projectomschrijving

De daken van 51 woningen in Lopik waren aan vervanging toe. Een project dat wij verworven hebben na een planselectie (voorselectie) en in de tweede fase is afgeprijsd.

De oude daken hadden veel lekkages, slechte isolatiewaarden en een slechte afwerking. Onze aanpak bestond uit buitendaks isoleren. Waarbij in één keer nieuwe dakplaten zijn aangebracht op de bestaande gordingen. Een nette afwerking aan de binnenzijde is gelijktijdig gerealiseerd. Op hetzelfde moment  zijn de woningen voorzien van PV panelen.

De bewoners hebben wij tijdens de bewonersavond uitgebreid geïnformeerd. Daarnaast ontvingen de bewoners een afgestemde bouwkalender. Waarmee van dag tot dag de werkzaamheden en overlast inzichtelijk zijn.

Uitdagingen

De uitdaging in dit project is het van te voren maken van een plan geweest. Door eerst geselecteerd te worden op onze aanpak en de kwaliteit, en later pas op de prijs konden wij ons goed onderscheiden. De voorgestelde aanpak zorgde ervoor dat kostenbesparend en efficiënt een prijsaanbieding gemaakt kon worden.

Dakrenovatie 51 woningen Het Veld Lopik

Dakrenovatie 51 woningen Het Veld Lopik

Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Lopik
Looptijd project: 10 weken
Werkzaamheden: Dakrenovatie
Categorie: Renovatie en groot onderhoud

Deel dit project: