Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

IMG_4378

IMG_4365

IMG_4364

IMG_4350

IMG_4333

Graaf Waltgerlaan Tiel

Projectomschrijving

De onderhoudswerkzaamheden van 60 galerijflat woningen. Deze woningen zijn verdeeld over 3 complexen. De woningen worden grondig onderhanden genomen. De keuken, badkamer en toilet wordt geheel vernieuwd. Evenals diverse plafonds die worden hersteld of zelfs vervangen.

De woningcomplexen hebben verschillende woningtypes. Voornamelijk de afmetingen van de woningen wisselt, waarmee ook de werkzaamheden variëren. Zo zijn er een aantal woningen waar nieuwe trappen worden aangebracht voor het bijbehorende souterrain.

Ook de algemene ruimtes worden onderhanden genomen. Het entree gebied wordt vernieuwd en uitgebreid door het toevoegen van nieuwe liften. Al deze werkzaamheden en ingrepen dragen bij aan de levensverlening en toegankelijkheid van de drie complexen.

Uitdagingen

De werkzaamheden aan 4 boven elkaar gelegen woningen dienen binnen 10 werkdagen uitgevoerd te worden. Deze uitdagende doelstelling wordt bereikt door de eerste twee woningen in 10 dagen en de andere twee in 9 dagen uit te voeren, om zo de personeelsinzet goed te kunnen verdelen. Aangezien  de bewoners tijdelijk uit de woning gaan is het mogelijk om de woningen gesplitst uit te voeren.

Graaf Waltgerlaan Tiel

Graaf Waltgerlaan Tiel

Opdrachtgever: SCW
Looptijd project: 32 weken
Werkzaamheden: Grootonderhoud
Categorie: Renovatie en groot onderhoud

Deel dit project: