Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

abrona3

abrona2

Hoofdkantoor Abrona Amersfoortseweg Huis ter Heide

Projectomschrijving

Dit bijzonder grote historische gebouw fungeert als een kantoorgebouw voor een zorgverlener. Het dienstencentrum is door ons intern en extern is verbouwd terwijl het bedrijf ” up and running” bleef.

Er is voor gekozen dit project onder te verdelen in verschillende deelprojecten als; dakpannen en panlatten vervangen, entree kozijnen vernieuwen, CV installatie vernieuwen, schilderwerk buitenzijde en nog meerdere onderdelen.

De interne verbouwing is grootschalig geweest. Alle bestaande binnenwanden op de begane grond zijn gesloopt en er is een compleet nieuwe indeling gemaakt. Voor deze nieuwe indelingen zijn er ook toiletgroepen toegevoegd en is het entree gebied verruimt.

Uitdagingen

Het werken aan een gebouw waar veel mensen komen als bezoeker voor het zorgcentrum, maakte het een complexe situatie. Er is veel nadruk geweest op de veiligheid en logistieke bouw- en bezoekersstroom. Daarnaast was de bouwkundige uitdaging het compleet verwijderen van de bestaande indeling op de begane grond. Hiervoor is de gehele eerste verdieping onderstempelt.Voor dit onderstempelen is eerst een plan gemaaakt zodat het veilig en zonderschade aan dit historische pand kon geschieden.

Hoofdkantoor Abrona Amersfoortseweg Huis ter Heide

Hoofdkantoor Abrona Amersfoortseweg Huis ter Heide

Opdrachtgever: Abrona
Looptijd project: 9 maanden
Werkzaamheden: renovatie kantoor
Categorie: Utiliteitsbouw, Restauratie, Voorzieningen renovatie

Deel dit project: