Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

2014-leerdam_joost_de_jongestraat-19

2014-leerdam_joost_de_jongestraat-21

Joost de Jongestraat Leerdam

Projectomschrijving

Dit project is verkregen middels het winnen van een tender. Er is gebruik gemaakt van een uitvoerige analyse voor een meer jaren onderhoudsplan. Daarnaast is er van te voren, samen met de bouwteam partners, een ‘’strakke’’ planning opgezet. Het Plan van Aanpak dat is opgesteld is grondig opgezet waarbij aandacht is besteed aan de bewonersbelangen. Middels visualisatie is inzicht gegeven in het uitvoeringsproces. De uitgevoerde werkzaamheden aan de woning zijn zeer divers. Zo is het gehele dak (in bewoonde staat) vervangen, de keuken, douche en toilet zijn vernieuwd. Daarnaast zijn er diverse brandveiligheidsvoorzieningen getroffen.

De bewoners hebben in het plan de mogelijkheid gekregen diverse keuzes te maken. Hierbij gaat het o.a. om herindeling van de woning en afwerking.

Uitdagingen

De vele werkzaamheden zijn uitgevoerd in bewoonde staat. Met een doorlooptijd van slechts 12 tot 15 dagen per woning. Daarom zijn de werkzaamheden zo ingericht dat deze een minimum aan overlast veroorzaken voor de bewoners.

Joost de Jongestraat Leerdam

Joost de Jongestraat Leerdam

Opdrachtgever: Kleurrijk Wonen
Looptijd project: 6 maanden
Werkzaamheden: renovatie
Categorie: Design en construct, Renovatie en groot onderhoud

Deel dit project: