Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

IMG_1274

Kanaleneiland Zuid 288 woningen 2016-2018

Projectomschrijving
Deze 288 woningen, gelegen in Kanaleneiland Zuid te Utrecht, ondergaan een zeer grondige renovatie. De woningen worden in een zeer beperkte periode voorzien van een nieuwe badkamer, toilet en keuken. De buitenschil is opnieuw geïsoleerd en nieuwe kozijnen zullen worden geplaatst. Dit alles met inachtneming van de karakteristieke uitstraling van deze flats. De woningen worden NOM ready gemaakt.
Voor dit project sluiten wij als aannemer een geïntegreerd contract af met de opdrachtgever, dat de totaliteit van het plan (ontwerp tot en met de uitvoering) zal verzorgen.

Uitdagingen
De renovatie zal in onbewoonde staat worden gerealiseerd, waarbij het minimaliseren van de overlast een uitdaging is. Daartegenover staat dat de bewoners, na de renovatie, een geheel vernieuwde woning krijgen die in alle opzichten weer zal voldoen aan de eisen.
Eén van de grootste uitdagingen zal de asbestsanering zijn. Dit wordt op innovatieve wijze aangepakt. Het asbest aan de dakranden e.d. zullen d.m.v. een verplaatsbare ‘asbest tent’ (door ons Cocon® genoemd) op een veilige wijze gesaneerd c.q. afgeschermd.

Kanaleneiland Zuid 288 woningen 2016-2018

Kanaleneiland Zuid 288 woningen 2016-2018

Opdrachtgever: Portaal
Looptijd project: 168 weken
Werkzaamheden: renovatie
Categorie: Renovatie en groot onderhoud

Deel dit project: