Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

LJS_4576

LJS_4580

LJS_4592

LJS_4598

LJS_4629

LJS_4634

Nieuwbouw 31 woningen Buren 2009

Op het terrein waar de nieuwbouw van deze beneden- bovenwoningen is gerealiseerd stonden eerst naoorlogse woningen. Na de sloop van deze woningen is het terrein bouwrijp gemaakt. De woningen zijn traditioneel gebouwd. De dragende wanden zijn opgetrokken uit kalkzandsteenelementen. Voor de vloeren is gebruik gemaakt van prefab betonnen kanaal- en breedplaatelementen.

De dakconstructie is vervaardigd met prefab scharnierkappen welke vervolgens bedekt zijn met een vlak dakpanmodel. Geheel in stijl van het prefab werken is er ook gebruik gemaakt van prefab dakkapellen.

uitdagingen

De ligging van het project in de wijk vormde een probleem, de ruimte om de bouwplaats was beperkt waardoor de bouw snel overlast zou kunnen veroorzaken voor de omwonenden. Door goed te communiceren en te luisteren naar de bewoners wisten wij hun negatieve houding om te buigen en kreeg men begrip voor de overlast. Wij zijn er trots op dat wij met behulp van de omwonenden een mooi werk hebben kunnen maken dat het aanzien van de wijk heeft verbeterd.

 

Nieuwbouw 31 woningen Buren 2009

Nieuwbouw 31 woningen Buren 2009

Opdrachtgever: SVT
Looptijd project: 1 jaar
Werkzaamheden: nieuwbouw seniorenwoningen
Categorie: Woningbouw

Deel dit project: