Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

IMG_5876

IMG_5872

IMG_5869

IMG_5868

IMG_5859

Planmatig onderhoud 141 eengezinswoningen Heukelum, Vuren en Leerdam Oost

Projectomschrijving

Het uitvoeren van uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden aan 141 woningen. Deze woningen zijn verdeeld over verschillende complexen en woonblokken, gelegen in verschillende woonplaatsen in de omgeving. Een variatie aan onderhoudswerkzaamheden is het gevolg. De werkzaamheden die onder andere worden uitgevoerd zijn:

Kozijnwerk, met houtrot herstel, beglazing vervangen. Herstel werkzaamheden van gevel- en voegwerk. Verschillende dakwerkzaamheden aan de woningen, zoals isoleren, dakramen vervangen, gootwerkzaamheden en herstel van boei-delen en windveren. Maar ook het vervangen van dakbedekking komt bij verschillende woningen voor.

Enkele woningen worden voorzien van een nieuwe vloer of vloerisolatie. Ook worden er in sommige woningen nieuwe zoldertrappen, ventilatievoorzieningen en installaties geplaatst. Bij woningen waarbij herstel aan het interieur voorkomt zoals diverse timmerwerkzaamheden, het vernieuwen van de badkamer of werkzaamheden t.b.v. de Flora en Fauna wetgeving. Om het geheel compleet te maken worden algemene onderhoudswerkzaamheden als schilder- en reinigingswerk aan de woningen uitgevoerd.

Uitdagingen

Een werk als dit staat of valt met een goede coördinatie. Zeker omdat de werkzaamheden variëren en de werklocaties verdeeld zijn over verschillende woonplaatsen en woonblokken. Risico’s als miscommunicatie door de verscheidenheid aan werkzaamheden in combinatie met de bewoners, kunnen veel leed met zich mee brengen. Onze ervaring met grootschalige projecten, in de bewoonde staat, dragen bij aan een goede opstart van dit project. Door een duidelijke inventarisatie van werkzaamheden, goede taakverdeling en een sterke coördinatie, verloopt dit project met succes!

Planmatig onderhoud 141 eengezinswoningen Heukelum, Vuren en Leerdam Oost

Planmatig onderhoud 141 eengezinswoningen Heukelum, Vuren en Leerdam Oost

Opdrachtgever: Kleurrijk Wonen
Looptijd project: 4,5 maanden
Werkzaamheden: Planmatig onderhoud
Categorie: Renovatie en groot onderhoud, Onderhoudsscenario's, Planmatig onderhoud

Deel dit project: