Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

IMG_9900

IMG_9899

IMG_9892

IMG_9891

IMG_9889

Verbouw Garage Visscher Fiat

Projectomschrijving

Huidige pand is in het verleden gesplitst in 2 afzonderlijke ruimtes met verschillende huurders. Een van de huurders heeft het pand verlaten en de aanwezige showroom wilde graag het Fiat dealerschap toevoegen op de huidige locatie.  Uitgangspunt was om de huidige brandwerende scheiding te verwijderen, huidige kantoortjes verwijderen om zo tot een grote showroom te komen waar wel duidelijk de beide automerken herkenbaar zijn. In het Fiat deel is een geheel nieuwe tegelvloer gekomen van ca. 700m² maar daarvoor moest de huidige afwerklaag verwijderd worden voor een goede hechting. Tijdens het verwijderen van een stukje systeemplafond kwam als verrassing een zo mooie en nette ruimte tevoorschijn dat de opdrachtgever heeft besloten om het gehele systeemplafond van de gehele showroom te verwijderen wat tevens als consequentie had dat de elektrische installatie van een spaghetti-brei naar een keurige installatie is gebracht. De verwarmingsinstallatie is aangepast om tot een prettige klimaat te komen. Omdat het systeemplafond er uit gegaan is, is tevens besloten om onder de platte daken het huidige plafond wel te vervangen maar dan wel zo hoog mogelijk om zo ruimte te ervaren. Hiervoor moest wel de aanwezige installatie aangepast worden.

In de 2e fase is de huidige Hyundai showroom aangepakt, toilettengroepen verwijderd en nieuwe toiletgroep gemaakt inclusief een volwaardig invaliden toilet. Ruiten zijn vervangen naar dubbelglas en er is een internet- en leeshoek gecreëerd.

Uitdagingen 

Basis uitgangspunt was 700m² in 5 weken te realiseren voor de kerstperiode (2015). Dit is uiteindelijk 1000m² geworden in 5 weken. Dit is was de uitdaging a.g.v. de ruimte die tevoorschijn kwam na verwijdering systeemplafond. Restant showroom 500m² is als 2e fase uitgevoerd.

Verbouw Garage Visscher Fiat

Verbouw Garage Visscher Fiat

Opdrachtgever: Visscher Autobedrijven
Looptijd project: basis 5 weken+ 5 weken
Werkzaamheden: verbouw autoshowroom
Categorie: Utiliteitsbouw, Voorzieningen renovatie

Deel dit project: