Telefoon: 0345-509060
E-mail: info@cvandillen.nl

Werken bij Van Dillen

Werken bij Van Dillen

Werken bij en Wat bieden wij

Werken bij..

Werken bij bouwbedrijf Van Dillen betekent je met hart voor het bedrijf inzetten voor een zo goed mogelijk resultaat voor de opdrachtgever. Onze mensen staan op nummer één. Zonder hen zijn we immers niet in staat zijn om onze dynamische organisatie te laten floreren. Kenmerkend voor een medewerker van bouwbedrijf Van Dillen is de passie voor het vak. Of het nou gaat om een stukadoor, receptioniste, tegelzetter of metselaar – we werken ieder vanuit onze eigen kennis en achtergrond aan een gezamenlijk doel. Dat zie je en dat voel je, als je werkt met Van Dillen

Vacature Stucadoor/ tegelzetter

Wat bieden wij..

Als medewerker van bouwbedrijf Van Dillen krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris wordt je committent beloond met de mogelijkheid om je unieke talent volledig te benutten. Dit doen we door te luisteren naar je ambities en te kijken naar je ontwikkelpotentieel. Op basis hiervan bepalen we met jou hoe je je doelen kunt bereiken en desgewenst kunt doorgroeien binnen onze organisatie. We bieden een prettige werkomgeving waarin goede samenwerking centraal staat. Elke professional levert immers zijn eigen unieke bijdrage aan een project. En alleen gezamenlijk komen we tot het beste resultaat.

Met deze teamspirit blijven we alleen up to date als er voldoende oog is voor de ontwikkelingen in de markt. Het bijblijven binnen elk vakgebied is dan ook voor elke medewerker van bouwbedrijf Van Dillen vanzelfsprekend. Dit maken we mogelijk door een uitgebreid opleidingsaanbod en deskundige begeleiding.